ΕΣΠΑ

Δημοσιοποίηση / Διαφάνεια

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. από το 1984, αντιπροσωπεύει και διανέμει προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών στους τομείς της φυτοπροστασίας, των κτηνιατρικών φαρμακευτικών προϊόντων, των ζωοτροφών και των σπόρων.

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι τοπικός αντιπρόσωπος/διανομέας κτηνιατρικών φαρμακευτικών προϊόντων για 40 συναπτά έτη, με ισχυρές ικανότητες στην κτηνιατρική και αφοσίωση στην παροχή βέλτιστης υποστήριξης στους κτηνίατρους, εκτροφείς και ιδιοκτήτες ζώων, που διασφαλίζει ότι είναι μια καθιερωμένη εταιρεία με τεχνογνωσία στον τομέα των κτηνιατρικών φαρμακευτικών προϊόντων και ζωοτροφών στην Ελλάδα.

Ως πρωτοπόρος εταιρεία, συνεχίζει την πορεία της βασιζόμενη στις αξίες, που εξαρχής χαρακτήριζαν κάθε επιχειρηματική της δραστηριότητα. Η ακεραιότητα, η ποιότητα και ο σεβασμός προς την υγεία, ευζωία των ζώων καθώς και υποστήριξη στο έργο των επαγγελματιών υγείας κτηνιατρικής, εκτροφέων και ιδιοκτητών ζώων αποτελούν την ταυτότητα της εταιρείας μας και βασικό θεμέλιο κάθε μας ενέργειας.

Η δημοσιοποίηση που πραγματοποιούμε στην εταιρική μας ιστοσελίδα, λαμβάνει υπόψη τον νόμο 4316/2016 και τις σχετικές με αυτόν γνωμοδοτήσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (5/2016 και 2/2017). Περιλαμβάνει συγκεντρωτικά, τις Μεταβιβάσεις Οικονομικής Αξίας (ΜΟΑ) που πραγματοποιήθηκαν προς Επιστήμονες Υγείας Κτηνιατρικής εντός του αντίστοιχου έτους στο πλαίσιο διοργάνωσης και συμμετοχής σε επιστημονικές εκδηλώσεις.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή παρατήρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περιεχόμενα Δημοσιοποίησης

Μεταβιβασθείσες Οικονομικές Αξίες προς ΕΥ στο πλαίσιο Επιστημονικών Εκδηλώσεων (συγκεντρωτικά)

2023

Ονοματεπώνυμο Κόστος Εγγραφής Κόστος Διαμονής Σύνολο
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΕΥ - πληροφορίες δεν μπορούν να δημοσιευθούν για νομικούς λόγους ή λόγω έλλειψης συγκατάθεσης 969,20 € 680,00 € 680,00 €

Έτος 2022

Συνολικό ποσό πληρωμών προς ΕΥ - Έτος 2022

Ονοματεπώνυμο Κόστος Εγγραφής Κόστος Διαμονής Σύνολο
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΕΥ - πληροφορίες δεν μπορούν να δημοσιευθούν για νομικούς λόγους ή λόγω έλλειψης συγκατάθεσης 1.600,47 € 650,00 € 2.250,47 €

Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης:

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ
Ο καιρός τώρα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Αλεξανδρούπολη
Μερικώς συννεφιά
Weather Image
10°C
5°C
13°C
Υγρασία: 66%
Ταχύτητα ανέμου: 17 km/h
Αχαρναί
Ηλιοφάνεια
Weather Image
26°C
17°C
27°C
Υγρασία: 29%
Ταχύτητα ανέμου: 6 km/h
Κομοτηνή
Ηλιοφάνεια
Weather Image
21°C
13°C
21°C
Υγρασία: 62%
Ταχύτητα ανέμου: 19 km/h
Image

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ