ΕΣΠΑ

Εταιρικό προφίλ

H ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. από το 1984 καλύπτει τις ανάγκες του Έλληνα παραγωγού στη διαδικασία παραγωγής εισάγοντας καινοτόμα προϊόντα από μεγάλες διεθνείς εταιρείες. Πρωτοστατεί στους κλάδους της φυτοπροστασίας, της θρέψης, σπόρων,  των κτηνιατρικών φαρμάκων, των κτηνιατρικών διατροφικών προϊόντων καθώς και τον κλάδο προστασίας κήπου και σπιτιού.

H ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. διαθέτει ισχυρό εμπορικό δίκτυο σε όλη την χώρα με έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη που διασφαλίζουν την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τη ποιότητα των προϊόντων της, παρέχοντας παράλληλα σύγχρονες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέχουν πιστοποιημένες υπηρεσίες αποθήκευσης και διακίνησης των προϊόντων.      

Η μακρόχρονη και σταθερή παρουσία της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. στον γεωργικό και κτηνιατρικό τομέα αποτέλεσε αφετηρία για να την εμπιστευτούν διεθνείς οίκοι όπως η Dow Agrosciences S.A.S. και ELI-LILLY S.A.. Πλέον την πορεία της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. σηματοδοτούν σημαντικές συνεργασίες στους πέντε κλάδους δραστηριότητας της.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Στον κλάδο της Φυτοπροστασίας εκπροσωπεί προϊόντα εταιρειών όπως Corteva, Gowan, Vivagro, Nufarm, SBM Crop Protection, Sipcam , FMC, κ.α.
  • Στον κλάδο της Θρέψης και των Βιοδιεγερτών εκπροσωπεί προϊόντα εταιρειών όπως Miller, Servalesa, Hechenbichler κ.α.
  • Στον κλάδο των Σπόρων Μεγάλης Καλλιέργειας εκπροσωπεί προϊόντα των εταιρειών Limagrain, Phytogen και Saatbau.
  • Στον κλάδο των Σπόρων Κηπευτικών εκπροσωπεί προϊόντα των εταιρειών όπως Syngenta Seeds, Pop Vrient και ISI Sementi LTD.
  • Στον κλάδο των Κτηνιατρικών φαρμάκων και κτηνιατρικών διατροφικών προϊόντων εκπροσωπεί εταιρείες όπως Elanco Animal Health, Lavet Pharmaceuticals Ltd, Andres Pintaluba S.A., Phytosynthese, Alfatech, Dutch Farm και Pancosma.
  • Στον κλάδο της προστασίας κήπου και σπιτιού, που πρόσφατα ενσωματώθηκε στους τομείς της εταιρείας, εκπροσωπεί προϊόντα της SBM Life Science.

Επιπροσθέτως από το 2001, η θυγατρική εταιρεία Plantas A.Ε. που ειδικεύεται στην παραγωγή αυτόρριζων και εμβολιασμένων σπορόφυτων, ενισχύει την παρουσία  της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. στο γεωργικό τομέα.

Ο συνολικός Τζίρος της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ξεπερνά τα τριάντα εκατομμύρια ευρώ.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ
Ο καιρός τώρα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Δράμα
Μερικώς συννεφιά
Weather Image
32°C
18°C
33°C
Υγρασία: 33%
Ταχύτητα ανέμου: 8 km/h
Νίκαια
Ηλιοφάνεια
Weather Image
35°C
22°C
35°C
Υγρασία: 23%
Ταχύτητα ανέμου: 8 km/h
Ασπρόπυργος
Ηλιοφάνεια
Weather Image
37°C
19°C
38°C
Υγρασία: 21%
Ταχύτητα ανέμου: 7 km/h
Βαμβάκια

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ