ΕΣΠΑ

H Ελάνκο Ελλάς αποτελεί πλατινένιος χορηγός στο 21ο επιστημονικό συνέδριο της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας

Η Ελάνκο Ελλάς θα δώσει δυναμικό παρών, ως πλατινένιος χορηγός, στο 21ο επιστημονικό συνέδριο της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας (EΖΕ), με τίτλο «Ζιζανιολογία: καινοτομίες, προτεραιότητες και προκλήσεις στη σύγχρονη γεωργία».

Το 21ο επιστημονικό συνέδριο της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας  θα πραγματοποιηθεί στις 9 με 11 Μαΐου 2023 στο Ίδρυμα Ευγενίδου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Αμφιθέατρο Συνεδριακού Κέντρου). Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες (προφορικές) και εικονογραφηµένα κείµενα (posters) που θα καλύπτουν όλους τους κλάδους της Ζιζανιολογίας. H Ελανκο Ελλάς σε συνεργασία με τη παραγωγό εταιρία GOWAN, θα παρουσιάσει στα πλαίσια του συμποσίου το εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο  Avanza 400SC , με την νέα δραστική ουσία Benzobicyclon, που είναι εγκεκριμένο για το ρύζι, για την αντιμετώπιση αγρωστωδών, κυπεροειδών, πλατύφυλλων ζιζανίων και του κόκκινου ρυζιού.

H Ελάνκο Ελλάς συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και παραμένει πάντα δίπλα στην επιστημονική κοινότητα για να μπορεί να προσφέρει στον σύγχρονο παραγωγό καινοτόμα προϊόντα και αξιόπιστες λύσεις, συμβάλλοντας στην Αειφόρο Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ
Ο καιρός τώρα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Πυλαία
Ηλιοφάνεια
Weather Image
23°C
15°C
25°C
Υγρασία: 40%
Ταχύτητα ανέμου: 13 km/h
Καρδίτσα
Ηλιοφάνεια
Weather Image
25°C
13°C
28°C
Υγρασία: 45%
Ταχύτητα ανέμου: 6 km/h
Νέα Φιλαδέλφεια
Ηλιοφάνεια
Weather Image
26°C
16°C
27°C
Υγρασία: 29%
Ταχύτητα ανέμου: 9 km/h
Image

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ