A- A A+

ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ καλύπτει τις ανάγκες του Έλληνα Παραγωγού στη διαδικασία παραγωγής εισάγοντας καινοτόμα προϊόντα από μεγάλες διεθνείς εταιρίες όπως η DOW AgroSciences, η Elanco Int. κ.α.

Οι ρίζες της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ έρχονται από το 1962 όταν το πρώτο προϊόν της πολυεθνικής εταιρίας ELI-LILLY SA (TREFLAN) εμφανίζεται στην Ελλάδα.

Το 1973 η ELI-LILLY SA ανοίγει το δικό της γραφείο στη χώρα μας και το 1978 μετατρέπεται σε εμπορική εταιρία.

Το 1984 η αρχική εταιρία μετεξελίσσεται στη σημερινή ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ συμπεριλαμβάνοντας και τον κλάδο των ανθρωπίνων φαρμάκων, ο οποίος αποσπάται το 1987 και δημιουργείται μια νέα ανεξάρτητη εταιρία, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ LILLY AE

Σήμερα, η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ οργανωτικά απαρτίζεται από τρεις διευθύνσεις, την Γενική Διεύθυνση, την Εμπορική Διεύθυνση και την Οικονομική Διεύθυνση.

Η Εμπορική διεύθυνση είναι οργανωμένη κατά κλάδους- τμήματα που αφορούν τις Ομάδες Προϊόντων που διανέμει η εταιρία. Οι κλάδοι πωλήσεων είναι Αγροχημικά, Σπόροι Μεγάλης Καλλιέργειας, Σπόροι Κηπευτικών και Κτηνιατρικά Φάρμακα - Διατροφικά.

Για την υποστήριξη των παραπάνω τμημάτων, δημιουργούνται, τα τμήματα Ανάπτυξης - Εγκρίσεων , Marketing, Πιστωτικού Ελέγχου, Λογιστήριο, Εισαγωγών, Πληροφορικής, Ανθρωπίνων πόρων και Διακίνησης προϊόντων.

Πρόγνωση Καιρού

Athens

Σήμερα
Μερική Συννεφιά
Μερική Συννεφιά
Σήμερα

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 21o   Μέγιστη θερμοκρασία 27o
Ελάχιστη Μέγιστη
Σήμερα

Υγρασία
 
Υγρασία Ελάχιστη 55%   Υγρασία Μέγιστη 65%
Ελάχιστη Μέγιστη
Σήμερα
Άνεμοι
Ταχύτητα ΑνέμωνΈνταση
2 Μποφόρ
Ταχύτητα
11 χλμ/ώρα
Βόρειοι Βόρειοι Δυτικοί
Αύριο
Βροχές κατά τόπους
Βροχές κατά τόπους
Αύριο

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 20o   Μέγιστη θερμοκρασία 26o
Ελάχιστη Μέγιστη
Μεθαύριο
Ελαφρά Βροχόπτωση
Ελαφρά Βροχόπτωση
Μεθαύριο

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 21o   Μέγιστη θερμοκρασία 25o
Ελάχιστη Μέγιστη
Εισάγετε πόλη

Delegate 250WG, πολύτιμο όπως και η σοδειά σου

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η εταιρεία ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ παρουσίασε το νέο καινοτόμο προϊόν DELEGATE™ 250WG με βάση την δραστική ουσία Spinetoram για την καταπολέμηση πολλών επιβλαβών εντόμων σε μηλοειδή, πηρυνόκαρπα και ελιά. Παράλληλα έγινε η τεχνική παρουσίαση του υπό  έγκριση προϊόντος RADIANT™ 120SC ( ίδιας δραστικής ουσίας)  το οποίο αφορά  καλλιέργειες   βαμβακιού και της αμπέλου. Το Spinetoram είναι νέο μέλος της χημικής ομάδας των σπινοσινών με διαφορετικό  τρόπος δράσης από όλα τα μέχρι τώρα   γνωστά εντομοκτόνα.

Στην εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με την Dow AgroSciences  συμμετείχαν πάνω από 120 συνεργάτες της εταιρείας από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Καθόλη την διάρκεια των παρουσιάσεων, το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο. Ειδικοί επιστήμονες στον τομέα   έρευνας και ανάπτυξης αναφέρθηκαν στα νέα δεδομένα  και δόθηκαν απαντήσεις σε βασικές απορίες και ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα ξεκίνησε με την παρουσίαση του Εμπορικού Διευθυντή της Dow AgroSciences Νοτίου Ευρώπης, κ. Javier Negro ο οποίος στην ομιλία του πέραν της αναλυτικής και εμπεριστατωμένης ανάλυσης της παγκόσμιας αγοράς των εντομοκτόνων, αναφέρθηκε στην σημαντική προσπάθεια την οποία καταβάλλει η εταιρεία Dow AgroSciences  ως προς την ενίσχυση του ήδη εκτεταμένου χαρτοφυλακίου της. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν οι νέες δραστικές ουσίες Isoclast και Spinetoram, οι οποίες θα αποτελέσουν έναν αξιόπιστο σύμμαχο για τους Έλληνες καλλιεργητές στο μέλλον. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο κ. Άρης Χλωρίδης, Διευθυντής του Πειραματικού Σταθμού της Dow AgroSciences στην Θεσσαλονίκης, ο οποίος παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύφθηκε από την εταιρεία Dow το νέο αυτό δραστικό της οικογένειας των σπινοσινοειδών.

Η  παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση του  κυρίου Χαράλαμπου Νίκα, Marketing Specialist της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ. Στην ομιλία του παρουσίασε την τεχνική τοποθέτηση των προιόντων DELEGATE™ 250WG και RADIANT™ 120SC στις διάφορες καλλιέργειες και  έδωσε  ιδιαίτερη έμφαση στα χαρακτηριστικά που κάνουν το Spinetoram μοναδικό.

 

 
                                                                    

Τελευταία νέα

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ, χρυσός χορηγός της 7ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φυτοπροστασίας σας προσκαλεί 5-8 Μαρτίου 2018...
Νέα Εποχή για την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στο πλαίσιο της 27ης Agrotica, της μεγαλύτερης...
Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, συμμετέχει στην 27η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «Agrotica...

Newsletter