A- A A+

ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ καλύπτει τις ανάγκες του Έλληνα Παραγωγού στη διαδικασία παραγωγής εισάγοντας καινοτόμα προϊόντα από μεγάλες διεθνείς εταιρίες όπως η DOW AgroSciences, η Elanco Int. κ.α.

Οι ρίζες της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ έρχονται από το 1962 όταν το πρώτο προϊόν της πολυεθνικής εταιρίας ELI-LILLY SA (TREFLAN) εμφανίζεται στην Ελλάδα.

Το 1973 η ELI-LILLY SA ανοίγει το δικό της γραφείο στη χώρα μας και το 1978 μετατρέπεται σε εμπορική εταιρία.

Το 1984 η αρχική εταιρία μετεξελίσσεται στη σημερινή ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ συμπεριλαμβάνοντας και τον κλάδο των ανθρωπίνων φαρμάκων, ο οποίος αποσπάται το 1987 και δημιουργείται μια νέα ανεξάρτητη εταιρία, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ LILLY AE

Σήμερα, η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ οργανωτικά απαρτίζεται από τρεις διευθύνσεις, την Γενική Διεύθυνση, την Εμπορική Διεύθυνση και την Οικονομική Διεύθυνση.

Η Εμπορική διεύθυνση είναι οργανωμένη κατά κλάδους- τμήματα που αφορούν τις Ομάδες Προϊόντων που διανέμει η εταιρία. Οι κλάδοι πωλήσεων είναι Αγροχημικά, Σπόροι Μεγάλης Καλλιέργειας, Σπόροι Κηπευτικών και Κτηνιατρικά Φάρμακα - Διατροφικά.

Για την υποστήριξη των παραπάνω τμημάτων, δημιουργούνται, τα τμήματα Ανάπτυξης - Εγκρίσεων , Marketing, Πιστωτικού Ελέγχου, Λογιστήριο, Εισαγωγών, Πληροφορικής, Ανθρωπίνων πόρων και Διακίνησης προϊόντων.

Πρόγνωση Καιρού

Athens

Σήμερα
Μερική Συννεφιά
Μερική Συννεφιά
Σήμερα

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 20o   Μέγιστη θερμοκρασία 27o
Ελάχιστη Μέγιστη
Σήμερα

Υγρασία
 
Υγρασία Ελάχιστη 33%   Υγρασία Μέγιστη 43%
Ελάχιστη Μέγιστη
Σήμερα
Άνεμοι
Ταχύτητα ΑνέμωνΈνταση
0 Μποφόρ
Ταχύτητα
0 χλμ/ώρα
Αύριο
Μερική Συννεφιά
Μερική Συννεφιά
Αύριο

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 18o   Μέγιστη θερμοκρασία 26o
Ελάχιστη Μέγιστη
Μεθαύριο
Μερική Συννεφιά
Μερική Συννεφιά
Μεθαύριο

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 19o   Μέγιστη θερμοκρασία 25o
Ελάχιστη Μέγιστη
Εισάγετε πόλη

Εκδήλωση στην 27η έκθεση Agrotica

Νέα Εποχή για την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στο πλαίσιο της 27ης Agrotica, της μεγαλύτερης αγροτικής έκθεσης στην Ελλάδα, η εταιρεία ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ παρουσίασε την Νέα Εποχή που ξεκινάει γι’ αυτήν μετά την συγχώνευση των πολυεθνικών Dow AgroSciences και DuPont.

Στα νέα δεδομένα που προκύπτουν μετά την συγχώνευση, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο κυρ. Javier Negro (Dow AgroSciences). Στην εκδήλωση έγινε επίσης αναφορά στα προϊόντα τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν την γκάμα των προϊόντων της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ και να ενισχύσουν σημαντικά την παρέμβαση της στις πιο σημαντικές καλλιέργειες. Πρόκειται για προϊόντα από την γκάμα της  DuPont και συγκεκριμένα τα: Alper® Plus, Atonik® SL, Curzate® 60WG, Equation® Pro WG, Fontelis® 20SC, Lannate® 20SL, Sirocco® M, Talento® 20EC , Vydate® 10SL & 10G καθώς και το νέο καινοτόμο προϊόν της Dow Agrosciences CLOSER™ 120SC με βάση την δραστική ουσία ISOCLAST™ ACTIVE (που αποτελεί το εμπορικό όνομα της δραστικής ουσίας Sulfoxaflor).

Το CLOSER™ 120 SC ανήκει σε μια νέα χημική ομάδα, τις Σουλφοξαμίνες (Sulfoxamines) με διαφορετικό τρόπο δράσης από τα μέχρι τώρα γνωστά εντομοκτόνα και καταπολεμά αποτελεσματικά πολλούς σοβαρούς εχθρούς σε πολλές καλλιέργειες, όπως είναι: Αφίδες, Αλευρώδεις, Ψευδόκοκκο και Κοκκοειδή. Στην Ελλάδα το CLOSER™ 120 SC (Sulfoxaflor 12% β/ο) έχει εγκριθεί για χρήση σε Μηλοειδή, Πυρηνόκαρπα, Εσπεριδοειδή, Σολανώδη, Κολοκυνθοειδή, Φυλλώδη, Σταυρανθή και Καλλωπιστικά. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των εταιρειών Dow AgroSciences και DuPont καθώς και πλήθος συνεργατών της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ από όλη την Ελλάδα. Πολύ μεγάλος ήταν επίσης ο αριθμός των συνεργατών, που  επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας κατά την διάρκεια της Agrotica, για να ενημερωθούν από κοντά για τα νέα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες προτάσεις φυτοπροστασίας για όλες τις καλλιέργειες.

Τελευταία νέα

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ AEBE συμμετέχει στο 10ο FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΚΖΣ - 10 ΧΡΟΝΙΑ...
 Αγαπητοί Συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, εξαιτίας της αλλαγής των ανώτατων ορίων...
Αγαπητοί Συνεργάτες,  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, εξαιτίας της αλλαγής των ανώτατων ορίων...

Newsletter