A- A A+

ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ καλύπτει τις ανάγκες του Έλληνα Παραγωγού στη διαδικασία παραγωγής εισάγοντας καινοτόμα προϊόντα από μεγάλες διεθνείς εταιρίες όπως η DOW AgroSciences, η Elanco Int. κ.α.

Οι ρίζες της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ έρχονται από το 1962 όταν το πρώτο προϊόν της πολυεθνικής εταιρίας ELI-LILLY SA (TREFLAN) εμφανίζεται στην Ελλάδα.

Το 1973 η ELI-LILLY SA ανοίγει το δικό της γραφείο στη χώρα μας και το 1978 μετατρέπεται σε εμπορική εταιρία.

Το 1984 η αρχική εταιρία μετεξελίσσεται στη σημερινή ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ συμπεριλαμβάνοντας και τον κλάδο των ανθρωπίνων φαρμάκων, ο οποίος αποσπάται το 1987 και δημιουργείται μια νέα ανεξάρτητη εταιρία, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ LILLY AE

Σήμερα, η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ οργανωτικά απαρτίζεται από τρεις διευθύνσεις, την Γενική Διεύθυνση, την Εμπορική Διεύθυνση και την Οικονομική Διεύθυνση.

Η Εμπορική διεύθυνση είναι οργανωμένη κατά κλάδους- τμήματα που αφορούν τις Ομάδες Προϊόντων που διανέμει η εταιρία. Οι κλάδοι πωλήσεων είναι Αγροχημικά, Σπόροι Μεγάλης Καλλιέργειας, Σπόροι Κηπευτικών και Κτηνιατρικά Φάρμακα - Διατροφικά.

Για την υποστήριξη των παραπάνω τμημάτων, δημιουργούνται, τα τμήματα Ανάπτυξης - Εγκρίσεων , Marketing, Πιστωτικού Ελέγχου, Λογιστήριο, Εισαγωγών, Πληροφορικής, Ανθρωπίνων πόρων και Διακίνησης προϊόντων.

Πρόγνωση Καιρού

Athens

Σήμερα
Αίθριος Καιρός
Αίθριος Καιρός
Σήμερα

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 20o   Μέγιστη θερμοκρασία 35o
Ελάχιστη Μέγιστη
Σήμερα

Υγρασία
 
Υγρασία Ελάχιστη 13%   Υγρασία Μέγιστη 23%
Ελάχιστη Μέγιστη
Σήμερα
Άνεμοι
Ταχύτητα ΑνέμωνΈνταση
2 Μποφόρ
Ταχύτητα
9 χλμ/ώρα
Βόρειοι Βόρειοι Δυτικοί
Αύριο
Αίθριος Καιρός
Αίθριος Καιρός
Αύριο

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 23o   Μέγιστη θερμοκρασία 37o
Ελάχιστη Μέγιστη
Μεθαύριο
Αίθριος Καιρός
Αίθριος Καιρός
Μεθαύριο

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 25o   Μέγιστη θερμοκρασία 37o
Ελάχιστη Μέγιστη
Εισάγετε πόλη

Δελτίο Τύπου της Ελάνκο Ελλάς για την ημερίδα με θέμα: «Νέα Δεδομένα στα πατρογονικά υβρίδια κρεοπαραγωγής Cobb 500»

 

 

Δελτίο Τύπου                          

                                                                                                                                  Αθήνα 16/5/2022

Μια σημαντική ημερίδα διεξήχθη στο Hotel du Lac Congress Center στα Ιωάννινα την Πέμπτη 05/05 στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Ελάνκο Ελλάς και της Cobb Germany, παρουσία της πλειοψηφίας των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων Ελλάδας και Κύπρου.

 

Το θέμα της ημερίδας αυτής ήταν «Νέα Δεδομένα στα πατρογονικά υβρίδια κρεοπαραγωγής Cobb 500».

 

Την στρατηγική αυτή συνεργασία και ημερίδα χαιρέτησε με μήνυμα του ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ελανκο Ελλάς κος Ιωάννης Κουρνέτας, καθώς και ο Διευθυντής του Κτηνιατρικού Τμήματος κος Βασίλης Γιαννάκης.

Η αποφώνηση πραγματοποιήθηκε από τον Προϊστάμενο Προώθησης και Υποστήριξης Προϊόντων   Πτηνοτροφίας κο Ιωάννη Καρακούση.

Την παρουσίαση των ομιλητών πραγματοποίησε η κα Μαριλένα Σταυροπούλου από το Τμήμα Πωλήσεων Πτηνοτροφίας.

 

Ομιλητές της ημερίδας ήταν:

  • James Truscott Director Cobb Germany,

  • Dr Ron Meijherhof , Poultry Performance Plus

  • Dr Saeid Najati , Technical Service  Manager, Cobb Germany.

 

Θεματολογία της ημερίδας ήταν:

  • Παρουσίαση στοιχείων Παραγωγής Πατρογονικών Κοπαδιών στη Γερμανία, James Truscott, Διευθυντής Cobb Germany,

  • Διαχείριση κοπαδιού πατρογονικών Cobb κατά το στάδιο της ανάθρεψης , Ron Meijerhof, Σύμβουλος Poultry Performance Plus

  • Διαχείριση εκτροφής και διατροφή του broiler Cobb 500, Saeid Najani, Τεχνικός Διευθυντής Cobb Germany Avimex GMbH,Διαχείριση κοπαδιού πατρογονικών Cobb κατά το στάδιο της παραγωγής, Ron Mejiherhof, Σύμβουλος Poultry Performance Plus

 

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από παραγωγούς, εκπροσώπους των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων Ελλάδας και Κύπρου, κτηνιάτρων ασχολούμενων με την πτηνοτροφία και από τον Πανεπιστημιακό χώρο .

Παρουσιάστηκαν ενδιαφέροντα νέα δεδομένα τόσο για την παγκόσμια κατάσταση που επικρατεί στις τιμές και διαχείριση των πρώτων υλών διατροφής στην πτηνοτροφία, καθώς και η νέα σειρά πατρογονικού Cobb. Οι διαχειριστικές ενέργειες στην εκτροφή του Cobb 500 η βελτίωσή του ως προς τις αποδόσεις του τόσο στην αυγοπαραγωγή όσο και στην εκκολαψιμότητα.

Τα νέα αυτά δεδομένα για το υβρίδιο πατρογονικών νεοσσών κρεοπαραγωγής Cobb 500 , θα δώσουν στον παραγωγό καλύτερες αποδόσεις σε εκκολάψιμα αυγά και παραγόμενους νεοσσούς ανά θηλυκό πατρογονικό.

Η Ελανκο Ελλάς και η Cobb Germany ευχαριστούν όλους για την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή και ανανεώνουν το ραντεβού τους σε μια μελλοντική συνάντηση παραγωγών για να παρουσιαστούν τα πρώτα αποτελέσματα παραγωγικότητας στις Ελληνικές εκτροφές.

 

 

Τελευταία νέα

Το παρών έδωσε η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ, ως χορηγός, στο 19ο συμπόσιο EWRS 2022 που διεξήχθη στις 20 με 23 Ιουνίου στο Ίδρυμα...
  H Ελανκο Ελλάς πιστή στην προσπάθεια για διαρκή ενημέρωση των Γεωπόνων και Παραγωγών στις εξελίξεις της...
  Το Διεθνές Συνέδριο «Farm to Fork Europe» (https://tinyurl.com/k7c22s7s) με θέμα «Plant Biostimulants in The Global Context», θα πραγματοποιηθεί...

Newsletter