A- A A+

ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ καλύπτει τις ανάγκες του Έλληνα Παραγωγού στη διαδικασία παραγωγής εισάγοντας καινοτόμα προϊόντα από μεγάλες διεθνείς εταιρίες όπως η DOW AgroSciences, η Elanco Int. κ.α.

Οι ρίζες της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ έρχονται από το 1962 όταν το πρώτο προϊόν της πολυεθνικής εταιρίας ELI-LILLY SA (TREFLAN) εμφανίζεται στην Ελλάδα.

Το 1973 η ELI-LILLY SA ανοίγει το δικό της γραφείο στη χώρα μας και το 1978 μετατρέπεται σε εμπορική εταιρία.

Το 1984 η αρχική εταιρία μετεξελίσσεται στη σημερινή ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ συμπεριλαμβάνοντας και τον κλάδο των ανθρωπίνων φαρμάκων, ο οποίος αποσπάται το 1987 και δημιουργείται μια νέα ανεξάρτητη εταιρία, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ LILLY AE

Σήμερα, η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ οργανωτικά απαρτίζεται από τρεις διευθύνσεις, την Γενική Διεύθυνση, την Εμπορική Διεύθυνση και την Οικονομική Διεύθυνση.

Η Εμπορική διεύθυνση είναι οργανωμένη κατά κλάδους- τμήματα που αφορούν τις Ομάδες Προϊόντων που διανέμει η εταιρία. Οι κλάδοι πωλήσεων είναι Αγροχημικά, Σπόροι Μεγάλης Καλλιέργειας, Σπόροι Κηπευτικών και Κτηνιατρικά Φάρμακα - Διατροφικά.

Για την υποστήριξη των παραπάνω τμημάτων, δημιουργούνται, τα τμήματα Ανάπτυξης - Εγκρίσεων , Marketing, Πιστωτικού Ελέγχου, Λογιστήριο, Εισαγωγών, Πληροφορικής, Ανθρωπίνων πόρων και Διακίνησης προϊόντων.

Πρόγνωση Καιρού

Athens

Σήμερα
Μερική Συννεφιά
Μερική Συννεφιά
Σήμερα

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 20o   Μέγιστη θερμοκρασία 29o
Ελάχιστη Μέγιστη
Σήμερα

Υγρασία
 
Υγρασία Ελάχιστη 35%   Υγρασία Μέγιστη 45%
Ελάχιστη Μέγιστη
Σήμερα
Άνεμοι
Ταχύτητα ΑνέμωνΈνταση
2 Μποφόρ
Ταχύτητα
7 χλμ/ώρα
Βόρειοι Δυτικοί
Αύριο
Αίθριος Καιρός
Αίθριος Καιρός
Αύριο

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 19o   Μέγιστη θερμοκρασία 31o
Ελάχιστη Μέγιστη
Μεθαύριο
Μερική Συννεφιά
Μερική Συννεφιά
Μεθαύριο

Θερμοκρασία
 
Ελάχιστη θερμοκρασία 20o   Μέγιστη θερμοκρασία 32o
Ελάχιστη Μέγιστη
Εισάγετε πόλη

H Ελάνκο Ελλάς αποτελεί επίσημο χορηγό στο διεθνές συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες μορφές δακοπροστασίας των ελαιώνων»

Με γνώμονα ότι η καλλιέργεια της ελιάς αποτελεί την σημαντικότερη καλλιέργεια στην ελληνική παραγωγή η Ελανκο Ελλάς θα δώσει ως χορηγός το παρών στο διεθνές συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες μορφές δακοπροστασίας των ελαιώνων». Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Μαρτίου 2023 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε)

Ο δάκος αποτελεί τον κυριότερο εντομολογικό εχθρό των ελληνικών ελαιώνων και η δράση του προκαλεί απώλειες χιλιάδων τόνων ελαιόκαρπου όπως επίσης και αντίστοιχη ποιοτική υποβάθμιση όχι μόνο των ελαιολάδων αλλά και των επιτραπέζιων ελιών, οι οποίες είναι ακόμη πιο ευάλωτες.

Σκοπός του συνεδρίου είναι ο δημόσιος ανοιχτός διάλογος μεταξύ της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας , γεωπόνων με πλούσια εμπειρία από τις ελαιοκομικές περιφέρειες, των κατά τόπους ΔΑΟΚ που έχουν και ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης για το πρόγραμμα της δακοκτονίας, του ΥπΑΑΤ και ξένων εμπειρογνωμόνων από τις Μεσογειακές χώρες. Η διατύπωση τελικών συμπερασμάτων και προτάσεων θα αποτελέσει το μέτρο επιτυχίας του συνεδρίου.

Η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ σταθερά στηρίζει και επενδύει στην ερευνητική κοινότητα. Μέσω των εξελίξεων στο πεδίο της έρευνας, προσφέρει στον σύγχρονο παραγωγό καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αειφόρο ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας. 

 

 

Τελευταία νέα

Σημαντική ενημέρωση: Βάση των αποφάσεων 5392/141462 και 2659/72067, έχει χορηγηθεί κατά παρέκκλιση άδεια διάθεσης...
Η Ελάνκο Ελλάς θα δώσει δυναμικό παρών, ως πλατινένιος χορηγός, στο 21ο επιστημονικό συνέδριο...
Μεγάλος Διαγωνισμός της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ! Με την αγορά του ζιζανιοκτόνου AVANZA 400SC κερδίζεις: 1 σύστημα αυτόματης...

Newsletter