ΕΣΠΑ

Garlon Duo 270EW

Το Garlon Duo είναι ένα ζιζανιοκτόνο που δρα από φυλλώματος για μακροχρόνιο έλεγχο ετήσιων και πολυετών πλατύφυλλων ζιζανίων (herbaceous και ξυλωδών/ημι-ξυλωδών) σε μη καλλιεργούμενες εκτάσεις (επιφάνειες καλυμμένες μα βλάστηση, οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται για καλλιέργεια και υπόκεινται σε ελάχιστη, μη εντατική διαχείριση, όπως για παράδειγμα αεροδρόμια, αναχώματα σιδηροδρόμων, άκρα δρόμων, βιομηχανικές περιοχές, περιοχές παραγωγής ενέργειας, αντιπυρικών ζωνών, χώροι αναψυχής κ.α.).


Και τα δύο δραστικά triclopyr & aminopyralid ανήκουν στην ομάδα ζιζανιοκτόνων του pyridine carboxylic acid. Απορροφώνται γρήγορα από τα φυτά και μεταφέρονται, για να συσσωρευτούν στο μεριστωματικό ιστό. Στα ευαίσθητα είδη και τα δυο δραστικά συστατικά προκαλούν συμπτώματα συξινών. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται η επιμήκυνση του στελέχους, η πρόωρη γήρανση και τελικά η διακοπή της ανάπτυξης και ή γρήγορη νέκρωση.

Δραστική ουσία: 

Triclopyr 24% β/ο

 

Aminopyralid 3% β/ο

 

Βοηθητικές ουσίες 66,49 % β/β

Είδος Σκευάσματος : Γαλακτωματοποιήσιμο, λάδι σε νερό (EW)
Αρ.Έγκρ.Κυκλοφορίας:  70088/07.07.2014
Έγκριση/Τροποποιήσεις:    
Ετικέτα :  
Δελτίο Ασφαλείας:  
Τεχνικό Φυλλάδιο:  
Συσκευασίες: 150 κ.εκ., 500 κ.εκ., 1 λίτρο
Προϊόν της Corteva Agriscience 

*Προσοχή: Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση, καθώς και τις προειδοποιητικές φράσεις και σύμβολα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ
Ο καιρός τώρα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Μυτιλήνη
Ηλιοφάνεια
Weather Image
30°C
24°C
31°C
Υγρασία: 51%
Ταχύτητα ανέμου: 26 km/h
Γαλάτσι
Ηλιοφάνεια
Weather Image
33°C
25°C
34°C
Υγρασία: 32%
Ταχύτητα ανέμου: 24 km/h
Λάρισα
Μερικώς συννεφιά
Weather Image
35°C
23°C
35°C
Υγρασία: 29%
Ταχύτητα ανέμου: 6 km/h

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ