Με τη συγχρηματοδότηση της Ε.Ε.ΕΣΠΑ

Electis CX 660WG

Το Electis CX είναι μυκητοκτόνο για την καταπολέμηση του περονόσπορου, σε πατάτες, τομάτες, μελιτζάνες και αμπέλια, με προστατευτική και διασυστηματική δράση.

Το cymoxanil συνεισφέρει στο σκεύασμα διευρύνοντας το φάσμα δράσης του ως διασυστηματικό μυκητοκτόνο επαφής με προληπτική και θεραπευτική δράση. Επιπλέον δρα ανασταλτικά στη δημιουργία σπορίων από το μύκητα. Το zoxamide είναι ένα προστατευτικό μυκητοκτόνο επαφής, το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται πριν την εγκατάσταση της ασθένειας. Δρα εξειδικευμένα εναντίον των ωομυκήτων εμποδίζοντας την κυτταρική διαίρεση, σταματώντας την ανάπτυξη των μυκήτων και τη βλάστηση των σπορίων.

Μυκητοκτόνο

Image
Image

ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

Zoxamide 33% β/β
Cymoxanil 33% β/β

ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

34% β/β

ΕΙΔΟΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Βρέξιμοι κόκκοι (WG)

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

90 γρ., 200 γρ., 500 γρ.

ΑΡ. ΕΓΚΡ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

60433/02.12.2014

ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ

GOWAN

Image

* Προσοχή

Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση, καθώς και τις προειδοποιητικές φράσεις και σύμβολα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ
Ο καιρός τώρα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Ξάνθη
Ηλιοφάνεια
Weather Image
26°C
10°C
27°C
Υγρασία: 22%
Ταχύτητα ανέμου: 10 km/h
Κως
Ηλιοφάνεια
Weather Image
26°C
19°C
28°C
Υγρασία: 35%
Ταχύτητα ανέμου: 30 km/h
Νέα Μάκρη
Ηλιοφάνεια
Weather Image
24°C
17°C
24°C
Υγρασία: 33%
Ταχύτητα ανέμου: 36 km/h

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

φυτοπροστασία
  ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ειδικά προϊόντα θρέψης
 ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΡΕΨΗΣ - ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΤΕΣ
σπόροι μεγάλης καλλιέργειας
 ΣΠΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
σπόροι κηπευτικών
 ΣΠΟΡΟΙ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ
κτηνιατρικά
 ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ
κήπος & προστασία κήπου
 ΚΗΠΟΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ